За мен

Здравейте, аз съм Кристина или накратко – Криси!

Занимавала съм се с различни неща професионално и като хоби, но доста късно открих спорта, като начин да се чувствам добре в кожата си. Преди 4-5 години се зароди моята страст към Пилатес.

През 2022 г., след интензивно обучение, станах сертифициран инструктор в дисциплини Класически Пилатес, Пилатес Терапия, Йогалатес и Анатомия. Допълнително се сертифицирах и в Пилатес за бременни, като съм щастлива, че добавих и такава практика към опита си.

За мен, Пилатес не е просто тренировка – това е практика, която поддържа тялото и ума в хармония. Балансът на двете е от изключително значение за психичното ни здраве.

Колкото и да има движение, храненето играе съществена роля. По трудния начин се научих, че здравословното хранене може да помогне не само да изглеждаме добре, но и да сме здрави. Обожавам да готвя и да изпробвам нови и разнообразни рецепти. Целта е да е вкусно и без лишения. В момента карам курсове по Нутрициология и съм нетърпелива да споделя с вас новите си знания. Вярвам, че движението трябва да е обвързано с качесвено хранене и обратно.

След доста лутане в емоциите си разбрах, че за да има хармония тези емоции трябва да са в баланс. Това ме накара да изкарам сертификация за Терапевтична здравна медитация, за да мога да помагам и на други хора да намерят своята хармония.

за идеята „mytransformission“

Добре дошли в MyTransforMISSION!

Избрах това уникално име със смисъл и цел. MyTransforMISSION – това е моята мисия, моят път към трансформация. През целия си живот търсех решения за постигане на идеалното тяло. Изпробвах различни диети, които често граничеха с абсурдност, упражнявах се в различни спортове. С времето обаче осъзнах, че истинската промяна идва, когато постигнеш хармония със себе си. Промяната е постепенен процес, който трябва да включва всеки аспект от начина на живот.

Моята Мисия

Моята мисия е да вдъхновя и помагам на хората да направят здравословни избори и да преобразят себе си. Съзнателно избрах пътя на здравословния начин на живот, и сега искам да бъда ваш съмишленик и подкрепа във вашия уникален път към по-добро аз.

Хармония и Баланс

Вярвам в съчетанието на физическо, умствено и емоционално благополучие. Балансът е нещо, което избирам всеки ден – баланс между тренировки и почивка, между хранене и удоволствие, между постижения и самопризнание. Именно в този баланс откриваме истинската трансформация.

Вдъхновение и Общност

Вярвам в силата на общността и взаимната подкрепа. Искам да създам пространство, където можем да се вдъхновяваме взаимно, да споделяме своите истории и да се подпомагаме в този чудесен път към по-здравословен начин на живот.

Заедно към Трансформацията

Присъединете се към MyTransforMISSION и заедно ще изградим по-здравословни навици, ще преодоляваме предизвикателствата и ще постигаме трансформация – една, която е уникална и вдъхновяваща за всеки от нас.

Благодаря ви, че сте част от тази увлекателна и трансформираща общност!

Балансът – това е нещо, което се стремя да избирам всеки ден!

кристина Божинова-петрова

MyTransforMISSION

Scroll to Top